Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

BUITEN WAT MINDER ZON….. KBO CHAAM wordt weer actiever !

De vakantietijd loopt op z’n einde, langzaamaan worden overal de gebruikelijke activiteiten weer hervat. Een overzicht van de regelmatige activiteiten kunt u lezen op

de  achterzijde van dit maandbericht met de contactpersonen, die uw vragen en wensen kunnen beantwoorden. Ook in de uitgebreide nieuwsbrief van augustus waren alle komende activiteiten genoemd, dus u kunt het niet missen! Alle leden worden weer van harte uitgenodigd om aan deze activiteiten deel te nemen. Zie ook www.kbo-chaam.nl 

GEZOND BEWEGEN BIJ KBO CHAAM: buiten – binnen – wandelen - dansen

Maandag 3 september zijn er 2 beweeggroepen gestart o.l.v een vakkundig sportdocente. Een buitengroep om 9.00 uur op het voorterrein bij de Geerhof en een binnengroep om 10.30 uur bij het SKAC. U kunt nog aansluiten of kom vrijblijvend eens proberen. Meer info bij Ria Verkooijen tel. 493825.

Ook wordt er altijd nog rustig èn stevig gewandeld op woensdag. Vertrek vanaf de Geerhof in september om 9.00 uur, vanaf 5 oktober om half 2. Meer informatie bij Berry van Sundert tel. 491832

De line-dance groep start op dinsdag 4 september om half 2 bij het Chaamsche Wapen. U wilt graag mee gaan doen? Het is gezellig. Vraag info bij Toos van Dongen tel. 492178. 

BINGO  donderdag 13 september

De prijzen zijn gekocht door Anja en Toos, twee nieuwe dames, die de bingo gaan verzorgen. De ballen gaan weer rollen op elke 2e donderdagmiddag van de maand. Kom om half twee naar de Geerhof. U bent van harte welkom! 

THEMA-OCHTENDEN

Als aparte gekleurde bijlage is nu bijgevoegd ons gevarieerd nieuw programma van de thema-ochtenden voor het komende seizoen 2018-2019. De eerste ochtend is op maandag 24 september. Boswachter Liza van Velzen komt ons verwennen met een leuke presentatie over het gevoel voor de natuur.

Kosten voor de 8 ochtenden zijn € 15,-- incl. koffie/thee. U kunt ook apart een onderwerp kiezen. U betaalt dan € 2,50 per keer. Iedereen is welkom, ook niet-leden van KBO Chaam. 

MODESHOW woensdag 3 oktober

VanderKloostermode presenteert modeflitsen van de nieuwste najaarsmode in de Geerhof op woensdagmiddag 3 oktober om 14.00 uur. Heeft u gewoon zin in een gezellige middag, dan bent u ook van harte welkom! U krijgt gratis koffie en een lot voor de loterij. Zie bijgaande flyer..

SENIORENDAG donderdag 4 oktober

De jaarlijkse Seniorendag, vroeger Dag van de Ouderen genoemd, wordt dit jaar gehouden op donderdag 4 oktober in Bellevue. Het wordt weer een middag met gezelligheid, informatie en ontspanning. Het programma vindt u in bijgaande uitnodiging. Via het strookje kunt u zich opgeven. Het belooft een interessante en gezellige middag te worden, dus wij hopen veel mensen te ontmoeten.

KBO CHAAM CULTUUR en UIT en THUIS

Zaterdag en zondag 8 en 9 september zijn het Open Monumentendagen

In Breda zijn meer dan 30 monumenten opengesteld en gratis te bezoeken. Er zijn speciale tochten voor u uitgezet, speciaal ook voor kinderen en kleinkinderen.

Het is op deze dagen kijken, luisteren en genieten maar ook doen. Met dit jaar als thema: Boeren, burgers en buitenlui! Een aanrader, kijk even op: www.openmonumentendagbreda.nl

-Bij de nieuwsbrief van oktober ontvangt u een uitnodiging voor Breda Photo en meer cultureel nieuws! 

AGENDA  

Maandag 3 september Bewegen-buiten en binnen   zie boven
Dinsdag 4 september Line-dance  13.00u Ch W
Dinsdag 4 september Koersbal 13.30u Geerhof
woensdag 5 september Kringbedevaart   Meerseldreef
Vrijdag 7 september Vervolg Bridgeles 14.00u  
Donderdag 13 september Bingo 13.30u Geerhof
Vrijdag 14 september eucharistie 10.00u Geerhof
Maandag 17 september Bridge 13.30u Geerhof
Maandag 24 september 1e thema-ochtend 9.30u Geerhof
Woensdag 3 oktober Modeshow 14.00u Geerhof
Donderdag 4 oktober Seniorendag   Bellevue