NIEUWSBRIEF MET BIJLAGEN:

Bij deze KBO-nieuwsbrief van april 2018 vindt u tevens de volgende bijlagen:

BINGO donderdagmiddag 12 april

Nog steeds een goed draaiende activiteit dankzij Addie en Els, de Geerhof is groot genoeg om nog meer spelers te herbergen. De prijzen liggen klaar en de ballen gaan rollen vanaf 13.30 uur in de Geerhof.

THEMA-OCHTEND: BEZOEK AAN DE ZORGBOERDERIJ: maandag 16 april

Het wordt al bijna een goede gewoonte; het bezoek aan de Zorgboerderij aan de Hemelstraat. We worden daar om 9.30 uur ontvangen met koffie/thee en gaan daar een activiteit doen. Dat blijft altijd een verrassing!

Heeft u een vervoersprobleem? Neem even contact op met Elly tel. 491842. Graag tot ziens op de Zorgboerderij op maandag 16 april om 9.30 uur.

JAARVERGADERING donderdag 19 april

Bijgaand in de Ons vindt u de uitnodiging met de agenda voor deze ledenvergadering.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ins en outs van KBO- Chaam?  Kom dan zeker naar onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op donderdag 20 april. Het KBO bestuur stelt uw aanwezigheid zeer op prijs. Heeft u leuke ideeën, wensen of positieve of negatieve kritiek: laat het ons weten! Het wordt ook zeker een gezellige middag.

We beginnen om 14.00 uur met een kort woord van herdenking en bezinning in Bellevue. Daarna staat de koffie voor u klaar en na een korte vergadering met veel informatie kunt u na de pauze onder het genot van een drankje genieten van het optreden van ‘Grenzeloos Marie Christien’. Een zangeres met een lach en een traan; een mooie afsluiting van een bijzondere middag. U hoeft zich voor deze bijeenkomst niet op te geven. Alle KBO-leden zijn van harte welkom!

DAGREIS woensdag 20 juni

Er staat een mooie dagreis gepland op woensdag 20 juni. We bezoeken in de ochtend het bedrijf Yakult in Almere en in de loop van de middag zijn we in het typische plaatsje Urk bij de visveiling. Alle details van deze geheel verzorgde dagreis kunt u lezen op bijgaande uitnodiging.

DRIEDAAGSE DRIELANDENREIS 28 – 29 – 30 augustus

Bij de Ons van begin mei ontvangt u het volledige reisprogramma van onze driedaagse reis: een drielandenreis! We reizen dit jaar naar de prachtige streek rondom Belgisch en Nederlands Limburg en rijden ook nog over de Nederland-Duitse grens. Er worden verschillende typische plaatsen met activiteiten bezocht, die bij die streek horen. Houd uw brievenbus in de gaten, want het wordt weer ‘relaxt gezellig’!

UIT en THUIS: Chaamfetti

Het kan u niet ontgaan zijn dat in 2018 elf Chaamse verenigingen een jubileum vieren. U wordt hierover regelmatig door een aparte flyer op de hoogte gehouden. Er zijn verschillende verenigingen waar KBO Chaam wel eens te gast is of een relatie mee heeft, zoals het Chaams Cabaret, het Skac, Harmonie St Cecilia, de Zonnebloem en de Chaamse Carnaval. Vele festiviteiten rondom deze jubilea zijn voor iedereen toegankelijk. Geef door uw bezoek en belangstelling ook aan deze vereniging een extra feestelijk tintje.

Problemen met vervoer? Hou dan het programma in de gaten van  Opstapbus ABC.

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE – STEMMEN OP KBO-CHAAM!

Leden van de Rabobank hebben afgelopen week een verzoek ontvangen om hun stem uit te brengen voor een donatie aan de vereniging, die hen na aan het hart ligt. Van 4 tot en met 16 april kunt u uw stem digitaal uitbrengen op rabo.nl/dzb/rcc2017. Elke stem is geld waard! Half mei maakt de Rabobank de uitslag bekend en worden de cheques uitgereikt. Uw digitale stem is dus belangrijk, hoe meer KBO-stemmen, des te meer donatie naar KBO Chaam. U kunt erop vertrouwen, dat het geld goed wordt besteed.

KBO CHAAM

www.kbo-chaam.nl