NIEUWJAARSWENS

Het bestuur van KBO-Chaam wenst u  een gezond en gelukkig 2018!

Daar willen wij in 2018 bewust werk van maken. Samen gezond ouder worden. Wat kun je daar zelf aan doen? Natuurlijk bewegen, stress vermijden, matig zijn met eten en verantwoord alcoholgebruik. Maar ook geloof in iets koesteren – met gelijkgestemden -, je met familie en vrienden omringen en de goede omgeving opzoeken in zorg voor elkaar,  draagt bij aan een gelukkig en gezond leven. KBO Chaam hoopt hieraan mee te werken!

Mocht u niet helemaal op de hoogte zijn van onze activiteiten of belangenbehartiging, neemt u dan contact op met een van de bestuursleden bijv. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.kbo-chaam.nl of u belt gewoon even met een van de bestuursleden, die bij u bekend zijn.

THEMA-OCHTEND maandag 8 januari: FILM: PAULINE & PAULETTE

Een echt Vlaamse film, bekroond met 5 filmprijzen met o.a. Dora van der Groen.

Pauline & Paulette is een kleurrijke, ontroerende film over de vriendschap tussen twee zussen die elkaar hun hele leven al kennen en plotseling gedwongen worden samen te wonen.

De film is duidelijk Vlaams gesproken en begint om 9.30 uur in de Geerhof.

WANDELEN start woensdag 10 januari

We gaan in het nieuwe jaar extra goed ons best doen om vooral gezond te blijven! KBO Chaam wil daar graag aan bijdragen. Elke woensdagmiddag wordt er gewandeld; vertrek om half 2 vanaf de Geerhof. Het wandelen staat onder deskundige leiding van Ton Vosters. Hij begeleidt de 2 groepen in een kortere route en in de langere route voor de meer geoefende wandelaars. Denk aan veilige kleding en goede schoenen!

BINGO donderdag 11 januari

Ook in het nieuwe jaar gaan de ballen weer rollen op de 2e donderdag van de maand. De prijzen zullen weer vallen bij de gelukkigen onder ons. Maar geluk zit ook in gezelligheid! Van harte welkom bij de bingo om 13.30 uur in de Geerhof

SENIORENEXPO-VELDHOVEN dinsdag 16 januari

Vertrek  om 9.00 uur vanaf de Geerhof. We rijden met de bus in regionaal-verband. Dat wordt weer een gezellige dag met ontmoetingen, tips, mode, kijken, luisteren en  muzikaal plezier. In de 2e helft van december heeft u hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Bent u vergeten zich op te geven en u wilt toch nog mee naar de seniorenbeurs, neemt u dan contact op met  Elly De Swart tel. 491842; er is misschien nog een plaatsje vrij!

SAUWELEN donderdag 25 januari om 19.30 uur in het Chaamsche Wapen

Carnavalsvereniging de Bonenpikkers nodigt de leden van KBO-Chaam uit om de generale repetitie bij te wonen. U krijgt het volledige programma te zien en te horen. Kaarten voor deze voorstelling zijn af te halen in de Geerhof op donderdag 18 januari a.s van 10.00 – 11.30 uur tegen betaling van € 2,--. Kaarten zijn vooraf niet te reserveren. Lees alles in bijgaande uitnodiging.

JANUARI-ACTIVITEITEN

Maandag 8 januari                 : Thema-ochtend om 9.30 uur in de Geerhof

Woensdag 10 januari             : Start wandelen om 13.30 uur bij de Geerhof

Donderdag 11 januari            : Bingo om 13.30 uur in de Geerhof

Dinsdag 16 januari                : Vertrek 9.00 uur bij de Geerhof naar Seniorenexpo Veldhoven

Vrijdag 12  en 26 januari       : Kerkelijke viering: 9.30 uur in de Geerhof

Donderdag 25 januari            : Sauwelen om 19.30 uur in het Chaamsche Wapen.

Zie voor de dagen met vaste activiteiten in 2018: www.kbo-chaam.nl

TIP: -  Sluit altijd uw ramen en deuren als u weggaat, ook als u maar even gaat en zorg dat waardevolle spullen niet in het zicht liggen.

KBO-CHAAM

www.kbo-chaam.nl