REGIONAAL RIK- en JOKERTOERNOOI

KBO Chaam start dit seizoen het regionaal rik- en jokertoernooi, dat altijd door vele deelnemers fanatiek wordt bezocht. Er wordt gezellig gekaart, maar ook gestreden om de punten en de prijzen. De data in Chaam zijn op woensdag 11-18-28 oktober en 1-8-18 november. Het toernooi wordt georganiseerd in de Geerhof. Inschrijving vanaf 13.30 uur. We starten om 13.45 uur. U bent van harte welkom en wensen u veel kaartplezier!

PRESENTATIE FOTO’S VAN 3-DAAGSE REIS MOEZEL vrijdag 20 oktober

Alle deelnemers aan de 3-daagse reis ontvangen een uitnodiging voor deze presentatie op vrijdagavond 20 oktober om 19.30 uur in het SKAC. Er is een keuze gemaakt uit honderden foto’s van de mooie en gezellige reis, die we samen beleefd hebben. We maken er een gezellige avond van!

THEMA-OCHTEND maandag 23 oktober: QUIZ

Een nieuw element in ons programma. We starten dit jaar met een eenvoudige quiz met allerlei vragen op divers gebied van TV-kranten-koningshuis-natuur-regio-KBO enz. Er zijn geen grote prijzen te winnen. Maar ook Senioren kunnen zich laten prikkelen door het brein te blijven gebruiken en zo goed te onderhouden. Het wordt zeker leuk èn gezellig: maandag 23 oktober om 9.30 uur in de Geerhof.

CULTUREEL

-Bezoek de Biënnale “Kunst in de Heilige Driehoek” in Oosterhout. Expositie is geopend t/m 22 oktober.

-Kunstdocent Tom Molenaar geeft een cursus kunstgeschiedenis en ‘kunst kijken’ in het SKAC.

Informeer bij de cursusinformatie van het SKAC. Een interessante en geweldige ervaring!

-In november 2017 wordt er een cultureel uitstapje gepland.

DANSMIDDAG zondag 12 november

Dansen o.l.v. de muziek van Riny Marijnissen. Een gewone foxtrot, een Engelse wals, de cha-cha-cha of een gewoon schuifeltje, het is altijd gezellig. Riny voelt precies aan, welke muziek de sfeer verhoogt. Het is ook gezellig om te kijken, naar de muziek te luisteren en/of met elkaar te buurten. U bent welkom in de Geerhof op zondagmiddag 6 november om 14.00 uur.

WANDELEN- BEWEGEN IS GEZOND!

KBO Chaam wil gaan wandelen in Chaam en omgeving! Heeft u zin om mee te gaan? Lees de bijlage in de ONS en laat iets van u horen of zien. Wandelen is gezond en is gratis!

LEREN BRIDGEN

Dit najaar wordt er in samenwerking met de Bridgeclub in Chaam een basiscursus bridgen gegeven in kleine groep. Bridgen is niet altijd gemakkelijk, maar daarom juist leuk. Laat u uitdagen door dit enerverende kaartspel en ga het leren. De cursus begint bij voldoende deelname op 3 november op vrijdagmiddag. Neem over meerdere details contact op met Riet van den Broek tel. 491649.

AGENDA

Woe 4 okt.                  : Modeshow 14.00 uur door VanderKlooster in de Geerhof

Dond. 5 okt.               : Seniorendag om 12.30 uur in Bellevue

Woe 11-18-25 -1-8-15 nov.:  Regionaal concours: Rikken-Jokeren