DE VAKANTIE VOORBIJ .....MEER ACTIE IN DE GEERHOF

De vakantietijd loopt op z’n einde, langzaamaan worden overal de gebruikelijke activiteiten weer hervat. Een overzicht van de regelmatige activiteiten kunt u lezen op de achterzijde van dit maandbericht met de contactpersonen, die uw vragen en wensen kunnen beantwoorden.

Alle leden worden weer van harte uitgenodigd om aan deze activiteiten deel te nemen.

Speciale aandacht voor het komend regionaal joker-en riktoernooi van woensdag 11 oktober t/m woensdag 15 november. Hou hierover de PR in de gaten!

BEWEGEN BIJ KBO CHAAM

Maandag 4 september zijn er 2 beweeggroepen gestart o.l.v een vakkundig sportdocente. Een buitengroep om 9.00 uur op het voorterrein bij de Geerhof en een binnengroep om 10.30 uur bij het SKAC. U kunt nog aansluiten of kom vrijblijvend eens proberen. Meer info bij Elly De Swart tel. 491842

THEMA-OCHTENDEN

Als aparte gekleurde bijlage is nu bijgevoegd ons gevarieerd nieuw programma van de thema-ochtenden voor het komende seizoen 2017-2018. De eerste ochtend is op maandag 25 september om half 10 en wordt dan gepresenteerd door Antoon van Tuijl. Een bijzonder gekend en gewild spreker, waar velen altijd van genieten. Kosten voor de 8 ochtenden zijn € 15,-- incl. koffie/thee. U kunt ook apart een onderwerp kiezen. U betaalt dan € 2,50 per keer. Iedereen is welkom, ook niet-leden van KBO Chaam.

MODESHOW woensdag 4 oktober

VanderKloostermode presenteert modeflitsen van de nieuwste najaarsmode in de Geerhof op woensdagmiddag 4 oktober om 14.00 uur. Heeft u gewoon zin in een gezellige middag, dan bent u ook van harte welkom! U krijgt gratis koffie en een lot voor de loterij. Zie bijg. flyer!

SENIORENDAG donderdag 5 oktober

De jaarlijkse Seniorendag, vroeger Dag van de Ouderen genoemd, wordt dit jaar gehouden op donderdag 5 oktober in Bellevue. Het wordt weer een middag met gezelligheid, informatie en ontspanning. Het programma vindt u in bijgaande uitnodiging. Via het strookje kunt u zich opgeven. Het belooft een interessante en gezellige middag te worden, dus wij hopen veel mensen te ontmoeten.

BELEVINGSTUIN DE GEERHOF

Op de plaats, waar bij de Geerhof nu de keien liggen, zal een belevingstuin worden aangelegd, speciaal

voor dementerende ouderen. Het dient een prettig buitenverblijf te worden, voor iedereen toegankelijk.

Het wordt zeer op prijs gesteld om de tuin financieel te steunen; alle informatie kunt u vinden in de

Geerhof bij het PR-bord van de tuin bij de trap! Uw sponsoring wordt zeer op prijs gesteld!

TOVERTAFEL

Er worden vrijwilligers gevraagd om opgeleid te worden om een digitale tovertafel voor ouderen effectief

te maken. Het is de bedoeling, dat Thebe deze digitale tovertafel aan gaat schaffen. Meer informatie

hierover kunt u vinden op www.dementie-winkel.nl/active-cues-tovertafel of bij Elly De Swart tel 491842.

UIT en THUIS

-Zaterdag en zondag 9 en 10 september zijn het Open Monumentendagen. In Breda zijn meer dan 30 monumenten open gesteld en gratis te bezoeken. Er zijn speciale tochten voor u uitgezet, speciaal voor

kinderen en kleinkinderen. Het is op die dagen kijken, luisteren en ook doen met dit jaar als thema:

Boeren, burgers en buitenlui! Een aanrader, kijk even op www.openmonumentendagbreda.nl !

ma  4 sept Bewegen-buiten en binnen: zie boven

din. 5 sept. Line-dance om 13.30 uur   Ch W        vr 8 sept Eucharistie 9.30 uur  Geerhof

din. 5 sept. Koersbal 13.30 uur in de Geerhof       ma 11 sept Bridge13.30 uur Geerhof

woe 6 sept. Kringbedevaart in Meerseldreef         ma 25 sept 1e thema-ochtend 9.30 uur Geerhof