Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                                                                                    

BINGO: 9 februari

Elke tweede donderdagmiddag van de maand is het BINGO! Het is gezellig en er wordt gespeeld voor leuke prijsjes. De ballen gaan rollen vanaf half twee in de Geerhof en de prijzen vallen de hele middag door! U bent van harte welkom!

SAUWELEN: donderdag 9 februari

De informatie over deze avond heeft u inmiddels ontvangen, het betreft de generale repetitie voor de officiële sauwelavond van SCC De Bonenpikkers. We vertrouwen erop, dat het vooral een gezellige avond wordt in het Chaamsche Wapen. Aanvang 19.30 uur.

OPTREDEN ENCLAVEKOOR: zondag 19 februari

Het is weer eens tijd voor een extra gezellige middag in de Geerhof.

Het Enclavekoor, het seniorenkoor uit Baarle-Nassau, treedt dan op en zingt allerlei mooie liederen, ook om mee te zingen. Het Enclave koor staat onder leiding van Frans Smeekens van het vroegere BaHeNa trio. Velen onder ons hebben daar mooie herinneringen aan.

Onder het genot van een drankje, met muziek, zang en wellicht een dansje zal het zeker een geslaagde middag worden. Komt allen: het optreden begint om 14.00 uur. Van harte welkom!

THEMA-OCHTEND COMFORTABEL THUIS BLIJVEN WONEN: maandag 20 februari

Hoe wilt u in de toekomst wonen? Is uw huis daar wel op ingericht? Bent u misschien mantelzorger? Hoe worden die aanpassingen financieel geregeld?

Dit zijn zomaar een paar vragen, die beantwoord kunnen worden op maandag 20 februari a.s.

René Keller van ‘Comfort en veiligheid in huis’ geeft dan een presentatie en laat zien en horen, hoe we comfortabel, veilig thuis kunnen blijven wonen. De koffie staat voor u klaar in de Geerhof om 9.30 uur.

INLOOPOCHTEND VOOR TABLET EN I-PAD woensdag 22 februari

Heeft u vragen en probleempjes, waar u elke keer tegenaan loopt. Of gaan er nog steeds iedere keer dezelfde dingen fout? Dan is dit uw kans!

Woensdagmorgen 22 februari zitten er een paar vrijwilligers van KBO Chaam die proberen uw vragen te beantwoorden en uw probleempjes op te lossen. Het is vanzelfsprekend, dat u dan uw eigen tablet of i-pad ook even meebrengt.

U kunt binnenlopen vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur in de Geerhof. U bent van harte welkom!

35-JARIG JUBILEUM KBO CHAAM zaterdag 11 maart

Zaterdag 11 maart a.s is het officieel 35 jaar geleden, dat KBO Chaam werd opgericht.

Dat willen we graag op die dag feestelijk met u vieren. U ontvangt hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging. Houd de datum alvast vrij!

BEZOEK NS STATION BREDA: zaterdag 25 maart

Reserveer alvast de datum: zaterdagmiddag 25 maart heeft KBO Chaam een rondleiding gereserveerd in het nieuwe NS Station in Breda. Meer details bij de nieuwsbrief van maart.

BETALING VAN CONTRIBUTIE

De jaarlijkse contributie van € 18,-- per lid wordt door de penningmeester geïncasseerd in de 1e helft van februari 2017. Voor een gastlid wordt slechts € 8,-- ingehouden.

De contributie voor het biljarten à € 20,-- pp wordt eveneens in februari ingehouden bij degenen, die hiervoor een machtiging hebben afgegeven.

RABOBANK komt dichterbij

Elke 1e woensdagochtend van de maand zit er een medewerker van Rabobank De Zuidelijke Baronie in de Geerhof. U kunt dan bij hem of haar terecht met al uw bankzaken, waar u vragen over heeft. De medewerker van de Rabobank is er van 9.30 – 11.30 uur.                                                                                                                                                                                                         

RABOBANK CLUKKASCAMPAGE

Vorig jaar hebben er verschillende KBO-leden via de Rabobankledensite op KBO Chaam gestemd voor een extra donatie van de Rabobank. Dat leverde € 274,34 op voor KBO Chaam. Ook dit jaar zullen de leden van Rabobank de Zuidelijke Baronie weer uitgenodigd worden om te stemmen. Een van de komende maanden zal dit verzoek bij u in de bus vallen! Denk bij het stemmen aan KBO Chaam.

                       

JAARVERGADERING: donderdag 20 april

U ontvangt over een aantal weken nog een speciale uitnodiging voor de jaarvergadering, maar noteer a.u.b. alvast de datum: donderdag 20 april. Bij een jaarvergadering wordt u altijd bijgepraat over het wel en wee van onze KBO en de middag wordt dit jaar op een speciaal-feestelijke wijze afgesloten: dit mag u niet missen!

ENERGIECOLLECTIEF

Op woensdag 18 maart heeft, i.s.m. KBO-Brabant, de organisatie ‘EnergieCollectief’ een goede informatie-ochtend verzorgd. Deze informatie ging over de jaarnota en het collectief inkopen van energie. Op deze ochtend bleek al meteen, dat het voor verschillende aanwezigen per jaar honderden Euro’s voordeliger kan worden. U was misschien niet aanwezig, maar u wilt ook uw jaarnota laten doorlichten, dan vindt u hier de gegevens:

Ons Ledenvoordeel Postbus 1469 4700 BL Roosendaal tel. 085 - 4863363

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk op www.onsledenvoordeel.nl

KBO Chaam is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor uw beslissing!

JAARAGENDA

Onderstaand vindt u de jaaragenda voor de activiteiten, die georganiseerd worden voor alle leden of voor een grote groep leden. De data staan in principe vast, maar houd de speciale uitnodigingen en nieuwsbrieven in de gaten. Daar vindt u altijd alle details, zoals datum, tijd en locatie.

Buiten deze activiteiten gaan de wekelijkse of maandelijkse activiteiten gewoon door voor de kleinere groepen, zoals jeu-de boules, koersbal, rikken, jokeren, bridge, bingo, line-dance, culturele uitjes, thema-ochtenden en de liturgische vieringen.

KBO Chaam blijft actief op allerlei gebied!

2017:

 

Do 9 febr       : Sauwelen                                      

Zo 19 febr       : Enclavekoor                                   Zat 8 juli ?   : 80+/ mindervaliden

Woe 22 febr    : Inloopochtend tablet of i-pad        Di 29-do 31 aug: meerdaagse reis

Zat 11 maart   : 35-jarig jubileum KBO Chaam      Woe 6 sept : Bedevaart Meersel-Dreef

Zat 25 maart   : Rondleiding NS Station Breda     Woe 4 okt    : Modeshow Geerhof

Woe 5 april     : Modeshow  Geerhof                      Do 5 okt    : Seniorendag   

Do 6 april        : Chaams Cabaret                             Woe 8 nov-13 dec: Regio joker-/riktoernooi

Do 20 april      : Jaarvergadering                              Zo 12 nov  : Dansmiddag Riny Marijnissen

Woe 21 juni    :Dagreis                                           Vr. 8 dec     : Vrijwilligersavond

Di 4 juli           : Zomeravondconcert                       Di 19 dec     : Kerstviering                                                                                                 

VEILIGHEIDSTIP: Geef inbrekers géén kans!

-          Vergeet niet uw garage of schuur altijd goed af te sluiten, ook als u thuis bent!

-          Reageer niet op verkoop aan de deur. Ga nergens op in, maar sluit uw deur!

KBO-CHAAM   www.kbo-chaam.nl