NIEUWJAARSWENS

Het bestuur van KBO-Chaam wenst u een gezond en gelukkig 2017!

We hopen een mooi jaar te gaan beleven als KBO Chaam, waarin er veel belangstelling is bij alle activiteiten, reisjes en bijeenkomsten die we organiseren.

Mocht u niet helemaal op de hoogte zijn van onze activiteiten, neemt u dan contact op met een van de bestuursleden bijv. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.kbo-chaam.nl of u belt gewoon even met een van de bestuursleden, die bij u bekend zijn.

Misschien heeft u er behoefte aan, dat we uw belangen ook op een andere manier behartigen, bijv. op sociaal of administratief gebied, dan kunt u contact opnemen met een van de ouderenadviseurs en belastinghulpen Jan Rops, Colet van Gerven, Chris van Bezouw en Jacques Schram. Een nieuw jaar betekent vaak ook weer opnieuw aangiften doen voor belastingen of aanvragen zorg- en/of huurtoeslag. Als u vragen heeft, aarzel niet om contact op te nemen. De KBO staat ook in 2017 weer voor u klaar! Wij gaan weer voor saamhorigheid, ontmoeting en zorg voor elkaar.

EXPO-VELDHOVEN dinsdag 10 januari

Vertrek om 9.00 uur vanaf de Geerhof. We rijden met de bus in regionaal-verband. Dat wordt weer een gezellige dag met ontmoetingen, tips, mode, kijken, luisteren en muzikaal plezier.

Bent u vergeten zich op te geven en u wilt toch nog mee naar de seniorenbeurs, neemt u dan contact op met Ad Coenraads tel. 491503 of Elly De Swart tel. 491842; er is misschien nog een plaatsje vrij!

BINGO

Wegens omstandigheden en andere activiteiten in de Geerhof gaat de bingo op de 2e donderdag van januari niet door. Eerstkomende bingo is nu op donderdag 9 februari.

THEMA-OCHTEND FILM OVER HET LEVEN VAN BERNADETTE maandag 16 jan

Een vervolg van de mooie film van vorig jaar. Nu: haar voor velen onbekende, maar bijzondere leven in het klooster tot aan haar dood. Maandag 16 jan. Om 9.30 uur in de Geerhof.

Koffie/thee staan voor u klaar.

INFORMATIE-OCHTEND ENERGIECOLLECTIEF woensdag 18 januari

In bijgaande uitnodiging kunt u lezen over de details van deze informatie-ochtend.

Op heldere wijze wordt uitgelegd wat Ons Energiecollectief is en wat het voor u kan betekenen. U kunt wellicht het nieuwe jaar direct beginnen met een besparing. Neem hiervoor uw (kopie) jaarnota mee. Woensdag 18 januari om 10.00 uur in de Geerhof.

KBO-JUBILEUM

In maart 2017 bestaat KBO Chaam officieel 35 jaar, dus een jubileum. Ter gelegenheid daarvan wil KBO Chaam een boekje uitgeven met informatie van 35 jaar KBO Chaam en de jaren voorafgaand.

Heeft u foto’s en/of krantenknipsels, die u tijdelijk ter beschikking wilt stellen, gelieve dit te melden bij Ad Coenraads tel. 491503. U krijgt het materiaal gegarandeerd terug!

JANUARI-ACTIVITEITEN

Vrijdag 6 januari                    : Nieuwjaarsquiz om 20.00 uur bij Bellevue. U wilt nog meedoen?

Opgeven bij Els Magermans tel. 491916.

Maandag 9 januari                 : Infomarkt Alzheimercafé om 19.30 uur in de Geerhof

Dinsdag 10 januari                 : Vertrek 9.00 uur bij de Geerhof naar Seniorenexpo Veldhoven

Maandag 16 januari               : Thema-ochtend 9.30 uur Geerhof: het verdere leven van Bernadette

Woensdag 18 januari             : Informatiebijeenkomst Ons EnergieCollectief om 10.00 uur Geerhof.

Vrijdag 13 en 27 januari       : Kerkelijke viering: 9.30 uur in de Geerhof

Zie voor de dagen met vaste activiteiten in 2017: www.kbo-chaam.nl

TIP: - Sluit altijd uw ramen en deuren als u weggaat, ook als u maar even gaat en zorg dat waardevolle spullen niet in het zicht liggen.

-Cursus: verder kennismaken met computer en tablet is in ontwikkeling. Blijf het nieuws hierover volgen!

KBO-CHAAM          www.kbo-chaam.nl