DRAAG HET CTB ALTIJD BIJ U!

Het is belangrijk dat u het CTB ( Coronatoegangsbewijs) in de vorm van uw persoonlijke QR-code altijd bij u draagt als u de deur uitgaat.

KBO- KERSTMIS 2021

Ook dit jaar 2021 is er helaas geen KBO-kerstviering.

Als KBO-Chaam willen wij daarom een feestelijk gebaar maken. Samen met deze nieuwsbrief wordt een kerstkaart met goede wensen en een heerlijk kerstbroodje bij u bezorgd door een Ons-bezorger of een andere vrijwilliger. Geniet ervan!

Chaam ziet er sfeervol uit. Er branden veel lichtjes. Laat al die kerstlichtjes uw hart verwarmen, mede door de kerstgedachte van KBO Chaam: ‘Blijf niet alleen, zie om naar elkaar en deel met elkaar’.

Wilt u een kerkelijke viering bijwonen, dat kan in de kerk H. Antonius Abt op 25 december om 09.30 uur of in de Ledevaertkerk om 10.00 uur.

DE GEERHOF

Op dit moment is de Geerhof voor de KBO-activiteiten nog gesloten vanwege het groot aantal besmettingen. Zodra er weer bezoekers binnen mogen en onze activiteiten weer opgestart mogen worden, krijgt u bericht via uw contactpersoon.

ACTIVITEITEN

De jeu-de-boules, de koersbal, de line-dance en het bewegen buiten-binnen gaan vooralsnog door. Dit alles met inachtneming van de maatregelen. Sommige groepjes gaan wel even met kerstreces.

VRIJWILLIGERSBIJEENKOMST 14 januari 2022

De betreffende KBO-vrijwilligers krijgen eind 2021 allemaal nog een uitnodiging voor een gezellige dank-je-wel-middag die we op 14 januari, indien mogelijk, voor hen organiseren.

De vrijwilligers hebben inmiddels een attentie ontvangen en krijgen persoonlijk bericht als de dank-je-wel-middag in het Skac op vrijdag 14 januari om 14.00 uur door kan gaan.

SENIORENEXPO Veldhoven 18 januari 2022

Ook dit jaar gaat de Seniorenexpo niet door!

OPLOSSING PUZZEL

De oplossing van de kruiswoordpuzzel van november is kruisspin en de winnaar: Jeanette Nolen. Proficiat!

KERSTWENSEN

Deze tijd wensen we elkaar: Fijne feestdagen, mooie dagen en natuurlijk vooral een goed en gezond 2022. Het bestuur sluit zich daar graag bij aan en hoopt in ons jubileumjaar u een actief en feestelijk programma aan te kunnen bieden en dit dan ook werkelijk samen met u in goede gezondheid te vieren.

We wensen u FIJNE FEESTDAGEN!

Met vriendelijke groet, bestuur KBO CHAAM              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                www.kbo-chaam.nl