DRAAG HET CTB ALTIJD BIJ U!

Het is belangrijk dat u het CTB ( Coronatoegangsbewijs) in de vorm van uw persoonlijke QR-code altijd bij u draagt als u de deur uitgaat.

Nu het aantal besmettingen weer zo oploopt, is het raadzaam ons zeker aan de regels te houden en elkaar extra de ruimte te geven.

KBO- KERSTMIS 2021

“We kijken ernaar uit……..

Dit was het motto voor de kerstviering 2021:  Helaas………. we hebben de beslissing moeten nemen dat de kerstviering niet door kan gaan.

Op het moment van het verschijnen van deze nieuwsbrief zou er nog iets kunnen maar de vooruitzichten zien er slecht uit, gezien het hoge aantal besmettingen. Om die reden is het niet verantwoord de kerstviering met zeker meer dan 100 mensen door te laten gaan. Om solidair te zijn, cancelen we dus ook de kerstworkshop bloemschikken.

U vindt daarom bij deze nieuwsbrief geen extra bijlagen met uitnodigingen.

Laat u niet ontmoedigen door deze negatieve mededeling. Maak het in uw huis ‘groen-rood-goud-zilver- gezellig’. Nodig mensen bij u uit, zoveel als dan is toegestaan. Blijf niet alleen, maar zie om naar elkaar en deel met elkaar: ook een slogan van KBO!

BILJARTEN, BINGO en KERKELIJKE VIERING in de Geerhof

Het KBO-biljarten gaat voorlopig nog gewoon door in de KBO-ruimte, met inachtneming van de maatregelen die Thebe ons heeft doorgegeven. Het Coronatoegangsbewijs in de vorm van de QR-code dient gecontroleerd te worden. U mag zich niet begeven in het Grand Café en dient afstand te houden van de bewoners van de Geerhof. Deze regel geldt totdat er nieuwe maatregelen bekend zijn.

De kerkelijke vieringen op vrijdag 26 november en 17 december kunnen niet doorgaan, vanwege de mix van bewoners en bezoekers

De bingo op woensdag 9 december zal, erg spijtig, ook niet doorgaan.

REGIONAAL RIK-JOKERTOERNOOI

Dit toernooi is in Chaam heel fijn verlopen. Er was een mooie opkomst en er werd stevig maar sportief gestreden om de punten en de prijsjes. In Den Heuvel in Alphen zal het toernooi worden voortgezet.

De prijswinnaars, Toon Geppaard bij het jokeren en Herman van de Rakt bij het rikken: Van harte gefeliciteerd! De totale einduitslag vindt u op www.kbo-chaam.nl bij Actviteiten onder Rik-Jokertoernooi.

INFORMATIEMIDDAG ZINGEVING:  ‘EEN WAARDIG LEVENSEINDE’  24 november: geannuleerd !

Het is een onderwerp waar we allemaal weleens met elkaar over praten.  Het is zeker ieders wens om het levenseinde waardig te laten verlopen. Voor deze middag was Jos Vermunt van KBO Brabant uitgenodigd.

Er was veel belangstelling voor deze bijeenkomst maar vanwege de maatregelen kan deze niet doorgaan en zal daarom in 2022 opnieuw aangeboden worden.

VRIJWILLIGERSBIJEENKOMST 14 januari 2022

De betreffende KBO-vrijwilligers krijgen eind 2021 allemaal nog een uitnodiging voor een gezellige dank-je-wel-middag die we op 14 januari, indien mogelijk, voor hen organiseren.

SENIORENEXPO Veldhoven 18 januari 2022

De tickets, flyers en pamfletten zijn binnen. KBO-Brabant gaat ervan uit dat deze Seniorenexpo in Veldhoven door zal gaan. Maar inmiddels is er weer veel veranderd.

Op de nieuwsbrief van december 2021 leest u meer over de details zoals tijd en vervoer. Noteer alvast de datum in uw nieuwe agenda of op de kalender van 2022!

INFORMATIEAVOND: WET LANGDURIGE ZORG / WLZ  18 november in het SKAC  geannuleerd !

Voor deze avond was veel belangstelling maar kan vanwege de maatregelen niet doorgaan.

We zullen tijdig bekend maken wanneer deze informatie avond weer georganiseerd kan worden voor een dergelijke grote groep.

RABO CLUBSUPPORT 2021

Uw stem is niet voor niets geweest. Alle stemmen bij elkaar hebben het mooie bedrag van € 609.68 opgeleverd. KBO Chaam is er blij mee, waardeert uw aandacht hiervoor en bedankt u bijzonder voor het uitbrengen van uw stem. We gaan het geld goed besteden aan een activiteit!

BEZORGING ONS in december

KBO-Brabant heeft ons laten weten dat er in december, dus voor Kerst, geen ONS wordt uitgegeven. In verband met minder advertentie-opbrengsten vanwege Corona komt deze uitgave te vervallen. Na de Ons van 22 november ontvangt u weer een ONS eind januari 2022. Wel ontvangt u rond 20 december 2021 een nieuwsbrief van KBO-Chaam.

Stuur uw oplossing naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de brievenbus bij Bart: Brouwerij 44  o.v.v. naam en adres.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met vriendelijke groet, KBO-CHAAM                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                              www.kbo-chaam.nl