VACCINATIE

Steeds meer mensen in Chaam hebben een vaccinatie gehad of gaan deze ontvangen in een van de komende weken. Gelukkig! We zijn op de goede weg!

U ontvangt uw uitnodiging voor vaccinatie per post van de GGD of van uw huisarts. Ga nooit in op aanbiedingen aan de deur; dit is nep en oplichterij! Ga ook nooit betalen, uw vaccinatie is gratis!

In uitzonderlijke gevallen heeft KBO-Chaam een paar vrijwilligers beschikbaar als u vervoer nodig heeft naar een vaccinatie-locatie. Dit is dan tegen een bescheiden vergoeding. Neem hierover contact op met Els Magermans tel. 491916.

WANDEL-FIETSPOULE

Velen onder ons zijn alleenstaand, zonder partner: zij missen daardoor, zeker nu, een wandel- of fietsmaatje. KBO-Chaam werkt eraan om een poule samen te stellen met mensen die alleen zijn en die graag iemand hebben om samen te wandelen of te fietsen. U kunt dan zelf iemand bellen uit die poule. Met twee personen wandelen of fietsen, en dat mag volgens de maatregelen van de RIVM, is gezelliger. Zoekt u iemand, laat het weten aan Elly De Swart tel. 06-23307324 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook niet-KBO-leden zijn in de poule van harte welkom!

MAALTIJDBEZORGING

Het kan zijn, dat het voor sommigen steeds moeilijker wordt een warme maaltijd te bereiden. Dit kan soms ook van tijdelijke aard zijn, bv na een ziekenhuisopname. Er zijn verschillende instanties die maaltijdbezorging organiseren. Als u belt met Het Trefpunt van Ons Alphen-Chaam tel. 06-51248345, dan krijgt u alle informatie over de keuze van de maaltijden en de bezorging.

KBO-BRABANT

Vorige maand hebben we de Zomerfair van KBO-Brabant gemeld. Als u mee wilt doen, op het eind van de zomer als alles hopelijk weer veilig is, dan dient u zich te aan te melden via de website: www.kbo-brabant.nl/zomerfair/of telefonisch bij KBO-Brabant, Jacqueline Cuppers  tel.nr. 073-644 40 66. Het is zinvol om de website van KBO-Brabant te bekijken en te zien hoe KBO-Brabant bezig is úw belangen te behartigen op het gebied van pensioenen, veiligheid, woningbouw, justitie en zingeving. Kijk op www.kbo-brabant.nl

PRIJSVRAAG en PUZZEL

De prijsvraag op de nieuwsbrief van februari 2021 is heel enthousiast ontvangen. We mochten heel veel  leuke reacties ontvangen. Dank u wel daarvoor! U heeft er zichtbaar plezier aan beleefd. Dat doet ons goed in deze, ook voor het bestuur, verdraaid moeilijke Corona-tijd. U heeft het geweldig gedaan. Er waren een paar lastige vragen bij: 18 leden hebben de prijsvraag foutloos opgelost en ingeleverd. Heel veel met slechts 1, 2 of 3 fout. Voor alle inzenders een compliment!

We hebben een paar kleine prijsjes verloot onder de alle goed inzendingen:

Annie Verheijen-Broeders, Jan van Raak, Annet Meeusen en Zwaan Brouwer. Proficiat!

Op de achterzijde van deze nieuwsbrief vindt u de juiste antwoorden en een kruiswoordpuzzel, die u ook weer kunt oplossen en inleveren bij de bekende adressen.

In april bieden we u weer een speciale editie aan van een Chaamse prijsvraag .

Met vriendelijke groet, KBO-Chaam              www.kbo-chaam.nl        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        facebook kbo-chaam