Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING 2020 : 28 OKTOBER 2020.

In tegenstelling tot eerdere berichten, heeft het KBO-bestuur besloten om vóór 1 november 2020 nog een Algemene Ledenjaarvergadering te houden; dit mede op advies van KBO-Brabant.

Het is dan tevens mogelijk voor het bestuur om officieel de kandidaat-penningmeester, Bart Verkooijen te benoemen bij de eerstvolgende bestuursverkiezing. Marja Koijen-van Riel, die benaderd was en genoemd als ledenadministrateur in de nieuwsbrief van augustus is vanwege persoonlijke omstandigheden niet beschikbaar.

 Vanwege de richtlijnen i.v.m. de Corona-pandemie kunnen we helaas maar een beperkt aantal leden ontvangen.

We stellen er prijs op, dat alle contactpersonen van de verschillende activiteiten, de kader- en ereleden, de VOA’s en belastinghulpen bij deze bijeenkomst zijn. Verder degene die echt geïnteresseerd is, tot een maximale groepsgrootte van ca. 50 personen.We volgen het advies op om de bijeenkomst zo kort mogelijk te houden met wel alle informatie, waar u recht op heeft, maar we kunnen u helaas geen amusement aanbieden. Hopelijk is in 2021 alles weer anders! U wordt ontvangen met koffie en we sluiten af met een drankje.

Mocht u graag over alle informatie willen beschikken of willen reageren op onze agendapunten en niet fysiek aanwezig willen of kunnen zijn,  dan kunt u uw vraag of reactie doorgeven per e-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon bij Elly De Swart tel. 06-2330 7324.

 

Wilt u graag aanwezig zijn, dan dient u te reserveren, omdat wij verplicht zijn iedereen te registreren vanwege de Corona-pandemie. Gelieve het strookje onderaan de bijgevoegde agenda voor de jaarvergadering in te vullen en in te leveren bij Bart Verkooijen, Brouwerij 44  of in de KBO-brievenbus van de Geerhof, Withagen 54 – bus 4 vóór maandag 26 oktober a.s.

Als er in de komende periode nieuwe strengere maatregelen door het RIVM bekend gemaakt worden inzake verbod van het bijeenkomen van grote groepen, dan zal de vergadering niet doorgaan. Ieder krijgt dan bericht

                                                                                                    

WELKE ACTVITEITEN ZIJN OPGESTART ??

Langzaamaan komen we in kleine groepen bij elkaar voor sport, spel en ontmoeting; allemaal met inachtneming van de 1,5 mtr. afstand.

Bewegen-buiten en binnen is opgestart. I.v.m. de richtlijnen kunnen we op dit moment de groepen niet uitbreiden maar mocht u wel geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met Ria Verkooijen tel. 0161-493825. U wordt dan op een wachtlijst geplaatst.

Biljarten kan op vrijwillige basis doorgaan in de Geerhof met een maximale groepsgrootte van 8 – 12 personen. Bij de biljarters wordt er in de komende week voor het jaar 2020 nog een bedrag van € 15,-- geïncasseerd i.p.v. de jaarlijkse contributie van € 30,--.

Line-dance is gestart in de grote zaal van het Chaamsche Wapen, elke donderdagmiddag vanaf 13.30 uur.

Wandelen is een buitenactiviteit,  gezond en actief; iedere woensdagochtend vertrek vanaf 9.00 uur  bij de Geerhof.

De Koersballers zijn elke dinsdagmiddag actief in Bellevue vanaf 13.30 uur, net zoals de gezellige club van de  Jeu de Boules ook op dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur op de prachtige banen bij de Geerhof.

De andere binnen-activiteiten liggen nog stil. U hoort van ons zodra het verantwoord is weer op te starten!

 

RABO CLUBSUPPORT

Zoals voorgaande jaren worden de leden van Rabobank De Zuidelijke Baronie weer in de gelegenheid gesteld om te stemmen voor onze Chaamse verenigingen. Uw stem wordt beloond met financiële steun voor úw vereniging, Seniorenvereniging KBO Chaam. U mag 2 stemmen per persoon uitbrengen op onze vereniging in de periode tussen 5 oktober en 25 oktober. Van uw Rabobank ontvangt een bericht met een persoonlijke inlogcode voor 5 stemmen voor een vereniging die u na aan het hart ligt. Het vorige jaar werd er veel gestemd en werden we goed beloond. Zeker in 2021 kunnen we het geld goed gebruiken voor het opnieuw opstarten van hopelijk alle activiteiten en bijeenkomsten. Alvast hartelijk dank!

 

 KLEINE KLUSJES

Bij KBO Chaam zijn een paar mensen beschikbaar om, indien noodzakelijk én u niemand anders heeft, een klein technisch klusje te doen; dus geen verhuizingen, meubels monteren, schilderwerk o.i.d. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Els tel. 0161-491916.

Tevens  zijn we nog op zoek een paar vrijwilligers voor kleine diensten. Schroom niet u aan te melden. Onze leden zullen u dankbaar zijn.

 

BURGERPEILING

Eind september ontvangt iedereen een brief van de gemeente Alphen-Chaam; er wordt een burgerpeiling gehouden.

De gemeente wil graag weten hoe tevreden u bent over de kwaliteit van leven, wonen, verenigingen, dienstverlening van de gemeente, Corona-maatregelen etc. In deze brief staat een link en als u op deze link klikt, kunt u digitaal meedoen aan de burgerpeiling. Uw privacy is gewaarborgd. De gemeente kan wel zien, wie er meedoet, maar kan niet zien, wat u antwoordt. De burgerpeiling wordt verder afgewikkeld door onderzoeksbureau Pon. Als u liever handmatig de peiling invult, dan kunt u dat aangeven in de brief.

 

PUZZEL / WOORDZOEKER voor de liefhebbers .

Prijsje winnen? Stuur uw oplossing voorzien van naam en adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe deze in de KBO brievenbus, Withagen 54-4. Uit de goede oplossingen trekken we een winnaar. Veel plezier en succes!                                    

                                    

                                                                     

 VRAGEN?

Bestuursleden van KBO Chaam staan u allen ten dienste om uw vragen te beantwoorden.

Aarzel niet om contact op te nemen.

 

Elly De Swart, voorzitter                   tel. 491842                                Jef van Gerven, activiteiten,      tel. 491731

Els Magermans, activiteiten             tel. 491916                                Fran Kusters, bestuurslid,          tel. 492408

Bea van Hoogstraten, activiteiten   tel. 491990.                               Jack van Gestel, bestuurslid,      tel. 795075.

 

Hartelijke groeten,

KBO CHAAM

www.kbo-chaam.nl