Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Zomerse Groet!

We hebben elkaar al maanden weinig of niet gesproken en niet samen actief kunnen zijn binnen de KBO. Het bestuur vindt dat heel vervelend en ook jammer voor iedereen. Alles is tegenwoordig nu anders vanwege de Corona-crisis.

Daarom hebben we voor ieder KBO-lid een Zomerse Groet! in de vorm van een zakje heerlijke bonbons.

U wordt binnen de KBO dus niet vergeten. Het is een zoetmakertje, wat het gemis aan activiteiten en van elkaar treffen deze zomer voor u misschien een beetje mag verzachten. U allen van harte gegund!

En als u dit heerlijks dan met smaak verorbert, denk dan ook aan al het goede en mooie van KBO-Chaam.

Corona-test en tips!

Vanaf 1 juni kan iedereen in Nederland getest worden op Corona. Laat u alleen testen als daar aanleiding toe is, dus als u milde Corona-gerelateerde klachten hebt: hoesten-koorts etc.

U kunt dan bellen met de GGD: tel.nr. 0800-1202,  7 dagen per week tussen 8.00 – 20.00 uur.

Het testen is gratis.

Vermijd groepen mensen in afgesloten ruimtes. Als u toch anderen wilt ontmoeten, doe dat dan zoveel mogelijk buiten en houd afstand!

In de nieuwsbrief van mei is al gevraagd uw e-mailadres naar het nieuwe KBO-Chaam e-mailadres te willen sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van ca. 100 leden hebben we nog geen e-mailadres. We willen graag meer gebruik gaan maken van de e-mail om, zeker in deze moeilijke tijd, u informatie te kunnen sturen. Mocht u twijfelen of KBO-Chaam wel over uw correcte e-mailadres beschikt: een dringend verzoek om dan even uw e-mailadres te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KBO-CHAAM  vakantie

Het is nu vakantietijd en u ontvangt de ONS van de maanden juni en juli. De volgende ONS en nieuwsbrief komen in de week van 27 juli.

Normaal gesproken begint op deze tijd de zomerstop van de activiteiten maar alles ligt nu al maanden stil. We hopen het e.e.a. op gepaste wijze in september weer op te starten; maar dat is onzeker en blijft dus nog afwachten.

Het KBO- bestuur neemt ook wat vakantie maar zorgt ervoor dat alles,

samen met de kaderleden en ouderenadviseurs, toch altijd voor u is geregeld en bespreekbaar wordt, zodra dat kan!

Mocht u vragen of andere zaken hebben die u wilt doorgeven of doorspreken, zeker in deze vreemde tijd, aarzel niet en neem gerust contact op met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar;

Elly De Swart tel. 491842 Theo van der Westerlaken tel. 491245
Jef van Gerven tel. 491731  Bea van Hoogstraten tel. 491990
Els Magermans tel. 491916 Fran Kusters  tel. 492408
Jack van Gestel tel. 795075

Wij  wensen u een fijne en gezonde zomer toe en geniet van uw en ons eigen mooie Chaam en omgeving!

KBO CHAAM  www.kbo-chaam.nl