Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

NIEUWS

Het KBO-bestuur kan u maar weinig echt nieuws melden m.b.t de activiteiten van onze seniorenvereniging. Voorlopig ligt alles nog stil.  Volgens de regels van het RIVM is het nog steeds niet toegestaan om in grotere groepen bij elkaar te komen.

Misschien bent u ziek geweest en/of getroffen door het Corona-virus of bent u een dierbare verloren; het is voor ons allemaal een heftige tijd, een crisis die in we in deze vorm niet eerder hebben meegemaakt. Wilt u ondersteuning, in wat voor vorm dan ook, dan mag u altijd iemand van het KBO-bestuur bellen of een van de ouderenadviseurs, evt. via tel.nr. 06-23307324. Het kan voor een eenvoudige vraag of een gesprek zijn. Voor andere problemen wordt u verwezen naar de deskundige instanties. U kunt ook de gemeente bellen op werkdagen van 9.00- 15.00 uur en uw hulpvraag neerleggen bij het Dorpsteam: tel. 088-6050605. Wees voorzichtig met nep-nieuws en babbeltrucs!

KBO-Chaam wenst u verder een aangenaam en mooi voorjaar!

LEDENJAARVERGADERING

De algemene ledenjaarvergadering van KBO Chaam heeft vanwege de Corona-crisis nog niet door kunnen gaan. Heeft u op dit moment algemene KBO-vragen of evt. vragen van financiële aard betreffende onze vereniging, dan kunt u ook bellen met 06-23307324 of mailen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het KBO-bestuur zal ook nog bespreken hoe de extra abonnementen en contributies voor de nevenactiviteiten, die nu tijdelijk stilliggen,  geïncasseerd zullen worden.

Wij hopen dat u toch een fijn voorjaar hebt; wellicht heeft u al genoten van wandelingen in en om Chaam en van de nieuwe fietsallee die is aangelegd in en rond de Chaamse bossen. Uw tuin ligt er netjes bij, uw huis is aan kant en u heeft wellicht een mooi boek gelezen; dat komt door al dat thuis blijven. Het is belangrijk dat we een vast ritme vasthouden!

De tijd dat we weer met elkaar onze zo bloeiende en normaal actieve vereniging vorm kunnen geven, komt weer! Maar jammer genoeg kunnen we nog steeds niet zeggen wanneer we weer van start kunnen gaan. U begrijpt wel; het moet voor iedereen en op alle locaties 100% veilig zijn!

E-MAILADRES
Het e-mailadres van KBO Chaam is gewijzigd in : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u dit a.u.b. in uw eigen bestand verwerken. We hebben nog steeds niet alle e-mailadressen van onze leden. Wilt u uw e-mailadres a.u.b. mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het is, zeker in deze tijd, prettig als we nieuws met u kunnen delen. Uw e-mailgegevens worden alleen voor KBO-doeleinden gebruikt en zijn beschermd volgens AVG-privacy.

BRABANT REMEMBERS.

Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid in Nederland. In deze periode van binnenshuis blijven, is het juist een mooi moment om bij onze vrijheid stil te staan. De organisatie van Brabant Remembers geeft tips om vanuit huis 75 jaar vrijheid te herdenken en vieren! Kijk op  de site van Brabant Remembers.

Kijk  voor alle overige informatie op www.kbo-chaam.nl  en like ons op facebook. U kunt ook  altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groeten: houd afstand en blijf gezond!

KBO CHAAM