Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

CORONA

Net als in de rest van de wereld heeft het Corona-virus behoorlijk invloed op ons dagelijks leven.

Alle KBO-activiteiten liggen voorlopig nog stil tot in ieder geval 1 juni en misschien wel langer. KBO Chaam start activiteiten pas op als het 100% veilig is voor senioren en zal de richtlijnen van het RIVM volgen.

Voor meer vragen:

• GGD regio West Brabant: 085 – 0785617
  • Rode Kruis: 070-4455888
  • Landelijk informatienummer: 0800-1351

*Blijf zoveel mogelijk thuis; ga niet weg als het niet noodzakelijk is.

*Reageer nooit  op mensen die bij u aan de deur komen namens zgn. de GGD of dergelijke instanties. Dit soort

organisaties gaat zo nooit te werk, dus let op BABBELTRUCS!

*Mocht u extra hulp nodig hebben voor bijv. uw boodschappen, kunt u niet beschikken over familie-of burenhulp,

dan kunt u bellen naar 06-51248345. Dit is het telefoonnummer van Het Trefpunt in Alphen,  dit loket is ook  voor

de inwoners van Chaam! Vrijwilligers komen, indien mogelijk en verantwoord, u helpen.

* Heeft u behoefte aan een gesprek: u kunt 24 uur gebruik maken van de MAX Luisterlijn tel.nr  0900 0767

* Maak gebruik van de belcirkel, een initiatief van KBO-Brabant. Bel naar 073-6444066; meer informatie op de flyer,

die u vorige week in de bus kreeg.

*Elke werkdag kunt u kijken naar het Max ouderenjournaal: hoopvol, informatief, inspirerend nieuws, toegespitst op

de situatie van ouderen : MAX NPO 1 elke werkdag NPO 1 om 16.45 uur.

* KBO Chaam staat ook voor u klaar om, indien mogelijk, extra hulp voor u te regelen.

* Draag bij aan een goede gezondheid van ons allemaal, door u aan de regels te houden.

We hopen u straks allen in goede gezondheid weer te zien bij de een of andere KBO- bijeenkomst in Chaam.

EVALUATIE: Babbeltrucs

Dinsdag 11 februari was de informatiebijeenkomst ‘Babbeltrucs’. Door velen van ons bezocht. Acteurs speelden voorbeelden van zgn. babbeltrucs in alledaagse situaties , soms viel er te lachen, soms kwam het bekend voor, soms wekte het onze verbazing. In de pauze een kleine quiz met op het eind van de ochtend wat prijsjes. Nogmaals denk eraan ; Trap er niet in!

OPEN DAG 26 maart : geannuleerd, maar nu wel de film: KBO Chaam Video Journaal!!

Erg jammer, we hadden graag de activiteiten van onze seniorenvereniging willen laten zien en promoten. Voor de Open Dag heeft Nico van Hoogstraten speciaal een film geproduceerd : KBO Chaam Video Journaal.

U kunt deze nu bekijken op onze website www.kbo-chaam.nl . Klik in de rechter kolom van Nieuws op;

KBO Chaam Video Journaal. Het is de moeite waard!

Alle activiteiten in april en mei zijn geannuleerd.

Het Grand Café in de Geerhof en ook het SKAC zijn voor alle bezoekers gesloten.

DAGREIS woensdag 17 juni en DRIEDAAGSE REIS 1-2-3 september

Normaal gesproken zou de uitnodiging voor de dagreis naar Utrecht bijgevoegd zijn. Ook het programma voor de 3-daagse reis is rond. Maar i.v.m. de maatregelen rondom de Corona-crisis is het te onzeker om definitief de reizen te plannen. Daarom zijn deze uitgesteld naar 2021. Dit jaar zullen we dus niet op reis gaan. Heel jammer!

OVERLEDEN LEDEN

Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van 4 van onze leden: Wim Bekkers, Jo van Riel-van Beurden, Toon Leijten en Nel Leijten-van den Wijngaard. Het Corona-virus heeft ook in Chaam slachtoffers gemaakt. Wij wensen de families veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Hartelijke groeten: houd afstand en blijf gezond!   KBO CHAAM

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                  www.kbo-chaam.nl                  en volg ons op facebook