Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

We komen de zomer door, want we blijven voorzichtig en goed op onze gezondheid letten.

We zijn zoveel mogelijk gevaccineerd en actief bezig in kleine groepen.

We gaan dit seizoen niet meer in een grote groep op reis en we moesten afgelopen weken wel terugdenken aan de streek rondom Ahrweiler, die we als KBO-Chaam bezocht hebben in 2017 tijdens onze Moezel-reis. De streek die afgelopen maand met het hoogwater zo erg getroffen is.

 

Afgelopen week ontving u onze nieuwsbrief van juli met het laatste nieuws met een kijk op het resterend jaarprogramma 2021 en een bijlage met onze nevenactiviteiten in kleinere groepen.

Een kleine groep cultuursnuivers onder ons bezoekt op zaterdag 14 augustus de Biënnale in Oosterhout.

Van 10 – 13 augustus kunt u meedoen aan de fietsvierdaagse in en om Chaam, georganiseerd door handboogvereniging Oefening Kweekt Kunst.

Het is ook weer zeker de moeite waard om de Ons goed door te nemen met nieuw en eigentijds nieuws voor jongere en oudere senioren.

Nieuws over onze digitale systemen, de economie en financiën, zingeving en voltooid leven, toekomst, herinneringen, ontspanning, gezondheid en voeding, relaties en liefde, vakantie en wonen, juridische helpdesk. Kortom, een tijdschrift voor senioren in 2021!

Zorg dat u op de hoogte blijft wat er speelt als u ouder wordt, want er zijn veel mogelijkheden om het wat ouder worden zo aangenaam en prettig mogelijk te maken. Alweer een Ons om te bewaren met veel nieuws en prettig om te lezen.

Ons Weekblad komt niet op 6 en 13 augustus. De volgende Ons met nieuwsbrief ontvangt u in de week van 23 augustus. Mocht er tussentijds heel bijzonder nieuws zijn, dan melden we dit via een mail-bericht of via de website www.kbo-chaam.nl of facebook.

Wij wensen u een mooie augustusmaand toe.

Hartelijke groeten,

KBO Chaam