Op woensdag 28 oktober 2020 hield KBO-Chaam de uitgestelde Algemene Ledenjaarvergadering in het kerkgebouw H. Antonius Abt Chaam; een bijzondere lokatie.

Normaal gesproken wordt deze bijeenkomst altijd druk bezocht. Helaas mochten er nu maar maximaal 30 leden aanwezig zijn.

De gebruikelijke agendapunten kwamen aan bod: notulen 2019 werden goedgekeurd met het jaarverslag van de activiteiten. Een  financieel jaarrapport, nog opgesteld door Theo, werd door Fran toegelicht. De kascontrole had eerder in het jaar de financiële stukken gecontroleerd. De begroting, die afweek van de werkelijkheid i.v.m de Corona-pandemie werd toegelicht.

Bea, Els en Fran werden herkozen als bestuurslid. Bart Verkooijen werd gekozen als nieuw bestuurslid.

Met een kijk naar de toekomst, die onzeker is vanwege de annulering van actviteiten, maar hoopvol naar 2021, sloot voorzitter Elly, met dank voor ieders aanwezigheid,  de vergadering.