Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kerstviering KBO Chaam was sfeervol en erg gezellig.

Gelukkig…… de meeste mensen deugen!

Zoveel tevreden mensen, wat een fijne middag was het, dinsdag 17 december!

Een korte gebedsviering met goed gekozen woorden; herdenking van 26 overleden KBO-leden in het afgelopen jaar was het begin van een bijzondere middag.

Het goede gevoel was er meteen. We werden hartelijk ontvangen in de mooie zaal van het Chaamsche Wapen. We waren te gast bij Ad en Christianne en zijn bijzonder verzorgd met koffie/thee, een lekkere koek en drankjes. Zangvereniging Euterpe o.l.v Corné Pijnenburg gaf een mooi, kort concert om nog meer in kerstsfeer te komen.

De prijsjes vielen tijdens de loterij en daarna kwam nog burgemeester Joeri Minses om ons als KBO-leden fijne kerstdagen te wensen, maar ook een goede hint te geven voor het komende jaar: heb vertrouwen: de meeste mensen deugen en doe alleen het goede! Het waren prachtige woorden en met deze mooi gekozen wens, mochten wij beginnen aan het heerlijke diner; klaargemaakt en geserveerd door het team van het Chaamsche Wapen. Het was weer voortreffelijk! Meer dan voldoende en superlekker!

Wat fijn, om zoveel blije mensen te zien op het einde van het jaar!

KBO Chaam blijft werken aan het welzijn van de senioren in Chaam. Zeker in 2020!

KBO Chaam wenst iedereen hele mooie kerstdagen en alle goeds in 2020 in een goede gezondheid. Zo mocht iedereen tevreden huiswaarts gaan!

Voor de alle foto's klik je hier

Hartelijke groeten,

KBO Chaam