Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kom erbij & schuif aan bij KBO Chaam

Seniorendag 2019

 

Deze tekst stond letterlijk op ieders placemat op de heerlijke lunch in Bellevue, die ons geserveerd werd op donderdag 3 oktober, Seniorendag.

Het was weer een bijzondere middag; wel erg vol: eerst met een lunch, daarna werd de week van de eenzaamheid toegelicht. Vanuit de gemeente zal dit project verder worden uitgewerkt. 44% van de 65-plussers is eenzaam. Ook in een volle zaal kan men zich eenzaam voelen. We mogen elkaar en niemand uit het oog verliezen.

Jack en Fran hadden een presentatie in elkaar gezet over ‘phishing’; dat kan vissen zijn doo anderen in uw vijver, want er kan op allerlei manieren bij je worden binnengedrongen, fysiek en digitaal. U wordt nog op de hoogte gehouden.

Daarna kreeg Peter Tieleman het woord, verpleegkundig specialist bij GGZ Breburg en behandelaar in onze regio.

Hij noemde allerlei facetten op die mis kunnen gaan in het hoofd bij het ouder worden. Gelukkig kwamen er op het eind van zijn betoog 10 punten naar voren, hoe wij beter ouder kunnen worden en er zelf iets aan kunnen doen. Gelukkig een positief slot.

Genoeg geluisterd en tijd voor pauze en een lekker drankje met een toost op Jan en Joke Aerts.

Daarna moest er geluisterd worden naar gezellige meezingmuziek met teksten met meisjesnamen en dieren: een heel ontspannen muziekbingo met echte prijsjes, geleid door Anton van Beek. Een volle middag op deze Seniorendag: Kom erbij & schuif aan.

KBO Chaam

(voor de foto's klikt u hier)