Thebe en KBO-Chaam zijn in 2009 bij de start van De Geerhof een overeenkomst aangegaan om gezamenlijk de organisatie en het beheer van het grand café te regelen, de centrale ontmoetingsruimte voor bewoners en bezoekers van de Geerhof.
Hier in het grand café kan iedereen, jong en oud, elkaar treffen en gezellig met elkaar praten desgewenst onder het genot van een drankje. Ook is het mogelijk om hier ’s middags een warme maaltijd te gebruiken (doelgroep bewoners en senioren 55+).
Het grand café is dagelijks open van 9.30 uur tot 17.00 uur en beperkt in het weekend.

Ons streven is om in het grand café goede service te verlenen tegen zo laag mogelijke prijs. Dat is echter alleen maar mogelijk als de personeelskosten beperkt zijn en er tegelijkertijd toch voldoende personeel aanwezig is om de bewoners en gasten te ontvangen, m.a.w. assistentie van vrijwilligers is dan wel noodzakelijk.
Gelukkig hebben zich van begin af aan vele vrijwilligers hiervoor aangemeld en dank zij deze gastheren/gastvrouwen is het grand café een gezellig trefpunt voor vele bezoekers geworden.

Voor een solide continuïteit van de dienstverlening in het grand café is het gewenst om het vrijwilligersteam regelmatig aan te vullen met enige nieuwe gastheren/gastvrouwen. Vandaar ons verzoek om nieuwe vrijwilligers in het grand café:
Jong of oud, man of vrouw , lid of geen lid van de KBO: iedereen is van harte welkom.
U bepaalt zelf op welke dag en/of dagdeel u hiervoor beschikbaar wilt zijn en hoe vaak.

Alleen met de hulp en medewerking van voldoende vrijwilligers kunnen wij aan de bewoners en bezoekers deze service bieden en blijven bieden.
Zij en ook de vrijwilligers en wij zullen u dankbaar zijn voor uw bereidwillige assistentie.

Voor nadere informatie of aanmelding kunt u zich rechtstreeks wenden tot:

U kunt ook onderstaande pdf downloaden en invullen.

Inleveren in de brievenbus van de KBO bij de Geerhof Withagen 54-4.