Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Bij de opening van de Geerhof in 2009 hebben KBO Chaam en Thebe een overeenkomst getekend om samen het Grand Café te exploiteren. Samen zorgen voor een gastvrij en goed onderkomen voor bewoners en bezoekers in het Grand Café was destijds de doelstelling. KBO Chaam had in die overeenkomst de verplichting om zorg te dragen voor de werving van 2 vrijwilligers per dagdeel. KBO-Chaam heeft dat tot 31 december 2019 uitstekend gedaan. Jammer genoeg zag Thebe zich genoodzaakt om de samenwerkingsovereenkomst te beëindigen.

Vanaf 1 januari 2020 werken de vrijwilligers in het Grand Café niet langer onder de paraplu van de KBO. Thebe zorgt zelf voor werving en planning.

KBO-Chaam bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Het was een plezier om met zoveel mensen te mogen samenwerken.

Als KBO-Chaam zijn we altijd nog van harte welkom in het Grand Café en in onze eigen ruimte van de Geerhof !!

Graag tot ziens!