Chaam april 2022

Beste leden van KBO-Chaam en belangstellenden,

Op 23 april heeft KBO-Chaam een Open Dag georganiseerd.

Een druk bezochte, gezellige middag, waarbij alle activiteiten gedemonstreerd zijn.

Er waren ook externe partners aanwezig: VV Chaam om de Walking Football te promoten, het Dorpsteam, Thebe Extra en Onze Klusvrouw.

Veel trouwe leden bezochten die middag, maar er waren ook veel nieuwe, jonge senioren.

KBO-Chaam bereikte hiermee het doek van deze Open Dag : het werven van nieuwe leden: jonge senioren!

Samen met elkaar, passen we onze activiteiten hierop aan!

Bij de kolom Activiteiten vindt u ons programma en op de nieuwsbrieven vindt u het laatste nieuws.

Bezoek de Algemene Ledenvergadering op 19 mei, waarbij u mee kunt praten en mee kunt beslissen! Want KBO-Chaam is er ook voor ùw belang!

Er zijn weer reisjes gepland!

Blijf elkaar de ruimte geven en geniet van ons mooie Chaam

U bent nog geen lid en u wilt graag lid worden, u bent van harte welkom; meld u aan via de e-mail of via het inschrijfformulier.

KBO Chaam wenst u een mooie en gezonde zomer 2022!

Hartelijke groeten,

Bestuur KBO Chaam