Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Chaam,Juni 2020

Beste leden van KBO-Chaam,

Het blijft voorlopig nog even stil m.b.t de activiteiten van onze seniorenvereniging KBO- Chaam. In grote groepen kunnen we sowieso nog niets organiseren en kleine groepjes binnen met de 1,5 mtr afstand is erg moeilijk. We kunnen en willen geen risico nemen.

De buiten-activiteiten kunnen langzaam in kleine groepen beginnen.

Het jeu-de-boules op gepaste afstand en de wandelaars in kleine groepen kunnen binnenkort van start gaan.

Het bewegen-buiten zal pas van start gaan vanaf het nieuwe schooljaar.

De contactpersonen ontvangen bericht zodra een activiteit weer van start kan gaan.

Neem de instructies van de contactpersonen in acht, want niemand wil ziek worden!

Wij vragen van u het volgende:

• Zorg voor elkaar, houd contact per telefoon of per app met familie, buren en mantelzorgers.
  • Zorg ook bij het boodschappen doen, dat u afstand houdt van elkaar.
  • Vermijd grote groepen en als u meerdere mensen ontmoet, doe dat buiten, maar denk altijd aan de gepaste afstand van 1,5 meter.
  • Volg de informatie zoveel mogelijk op de TV en volg de richtlijnen van het
  • Voor vragen heeft de GGD een speciaal publieksnummer voor regio West-Brabant tel.nr. 085 – 0785617.
  • Het Rode Kruis heeft een speciaal tel.nr. geopend voor ouderen: 070-4455888.
  • Heeft u meer vragen of klachten, bel naar het landelijk nummer tel.nr 0800-1351
  • Als u Corona-gerelateerde klachten heeft, zoals, hoesten, koorts, dan kunt u zich gratis laten testen. Neem dan contact op met de GGD tel. 0800-1202. Dit nummer is 7 dagen per week bereikbaar van 08.00-20.00 uur.
  • Heeft u speciale, persoonlijke vragen, waarin u begeleid wil worden, bel dan met een van de bestuursleden of VOA’s; u vindt ze op deze website bij ‘bestuur’.
  • Draag bij aan een goede gezondheid van ons allemaal, door uzelf aan de regels te houden.

Het bestuur van KBO Chaam wenst u sterkte en een mooie zomer.

Geniet in deze bijzondere omstandigheden van uw en ons eigen mooie Chaam en omgeving!

Hartelijke groeten,

Bestuur KBO Chaam