Chaam september 2021

Beste leden van KBO-Chaam,

We mogen weer….. Alle activiteiten van KBO-Chaam zijn van start gegaan.

Een mondkapje is niet meer nodig en ook de 1,5 meter is afgeschaft, maar denk eraan….. geef elkaar nog wel de ruimte!

Voor onze reguliere activiteiten in de Geerhof en in het Skac is een Corona -check-controle via QR-code of papieren bewijs niet nodig.

Als u niet over een smartphone met QR code bezit, kunt u een papieren bewijs aanvragen bij de GGD in Breda tel. 076-5282000. U dient dan wel uw BSN.nr en vaccinatiebewijs bij de hand te houden.

Alle leden, die aan een activiteit meedoen, krijgen bericht via hun vaste KBO-contactpersoon, als er uitzonderingen zijn op de Corona-maatregelen.

We wonen in ons mooie Chaam en hebben alle gelegenheid om ons buiten zo vrij mogelijk te bewegen. Neem daar de ruimte voor!

We gaan nu werken om alles zo goed mogelijk door te gaan en werken nog aan een leuk en informatief najaarsprogramma 2021!  Wij houden u op de hoogte!

• Heeft u speciale, persoonlijke vragen, waarin u begeleid wil worden, bel dan met een van de bestuursleden of VOA’s; u vindt ze op deze website bij ‘bestuur’.

Het bestuur van KBO Chaam wenst u het allerbeste toe en kijken uit om u allenmaal  te ontmoeten!

Geniet  van uw en ons eigen mooie Chaam en omgeving en blijf vooral gezond!

KBO Chaam wenst u een mooie kleurrijke herfst!

Hartelijke groeten,

Bestuur KBO Chaam